Ming. Jun 20th, 2021

Dedonga

Foto Ilustrasi : http://mobilizacao.com/

Menawa sira dedonga…
tindhakna kanthi legawa.
Menawa sira dedonga…
Ora kanggo pamer turut emper
Dedonga ora kudu melang melung
Kadya njaluk tulung nalika dipentung
Nadyan sakjroning dadha Gusti sampun pirsa.

Gusti papane ngabekti
Dede papan kanggo pethitha pethithi.
Gusti iku maha agung
Suthik marang kang amung gemblung
Gusti prapteng sepadha
Netrane ana saben pojok
Nganti tumeka ing pelosok.

Karya : Dwija Kangka

Tinggalkan Balasan

%d blogger menyukai ini: