DUA

0
142

Dua
Dua juniornya
Item-item
Ndeles
Masih basah ketuban
Dijilati
Nggereng dicedaki…
Wajahnya melas
Minta dikasihi…
Illogical terjadi
Saat meang meong
Tentu menahan sakit
Mules nyeri
Menghilang sejenak
Kembali
Meang
Meong
Laporan
Aku punya bayi, Mbah
Wajib nyusui
Coba nanya Mbahuti
Bagaimana nyusui bayi.
Mbahkung jomelu-melu nyusu
Mbahuti gampang nesu
Lambene sok mbecucu
Ojo dirayu
Wis bosen
Mengko Mbahkung makan granit
Bali nyepi
Ojo nyedaki Meong Nyusui
Sono, Mbah…
Ojo mbok inceng
Nyeri iki
Kolustrumku buat bayi…
Durung lancar, Mbah
Nyinaoni
Ki nggolek pentil
Ngetut sikil
Anak-anakku, Mbah
Loro
Mbahkung weruh, to?
Pesen kang loro
Weruh Sarira
Weruh Panuju
Mbahkung emut?
Eling lan Waspada
Kawula ampun disiya-siya
Nunut sawetara….
Hemmhhrrrggghhh
Geeerrrgghhhh….
Hemmmmggghhhrrr….
Kanthi mlungker
Anak-anake gemeter
Muter-muter
Ngusel-ngusel…
Tamu iki
Tamu utusane Gusti
Pangeran Kang Murbehing Dumadi….
Miaouwwww…
Miieeeaaaooong….
Mbahkung mung ndomblong.
Buanergis Muryono Renungan Zaman Fitri8 11:00

Tinggalkan Balasan