Sen. Nov 18th, 2019

Dumetesing Waspa

#Macapat
#Asmaradana

Dumetesing Waspa

Sliramu kang tak tresnani
Bungah hati nate tresna
Senadyan lara rasane
Waspaku dudu cuwa
Tansah weruh ratimaya
Anglek sirna ing esemku
Kelingan jaman semana

Sira tak geget ing lathi
Duka nanging ora murka
Anggung gemuyu gatrane
Esemmu dudu cidra
Mulat tenge lara rasa
langen agawe kangenku
Yen ra bisa cedhak sira

Nagari Saba’
8 Wage Rejeb – 1951 Dal, Sengara Langkir
Dening Fulan Az Zahwan

Tinggalkan Balasan

%d blogger menyukai ini: