Udan Kethek

0
354

#Macapat
#Megatruh

Udan Kethek
—————–

Ambak cucud sira manungsa lumaku
Anglur selur ngidak siti
Angleking ati rahayu
Tindakira aja sisip
Tanpa iling jiwa awon

Tekaning mangsa lelara bakal nyapu
Kerut gemuyu ing pikir
Dening waspa kang kalimput
Ambuwaha geseng mijil
Katon rupa kang sejatos

8 Wage Rejeb – 1951 Dal, Sengara Langkir
Dening Fulan Az Zahwan

Tinggalkan Balasan